Herstelwerkzaamheden

DSCN6414Uiteraard is het belangrijk dat er zowel voor als na het drogen de nodige werkzaamheden worden verricht.
Dit allen kan door Pompe Droogtechniek Nederland B.V. voor u verzorgt worden.
U kunt hierbij denken aan het herstellen van de bron van de lekkage alsmede alle gevolgschade
Enkele voorbeelden van werkzaamheden die wij voor u kunnen verrichten zijn;

  • Stucwerkzaamheden
  • Schilderwerkzaamheden
  • Vervangen van wand-, en plafondelementen (gipsplaten, metal-stutwanden, e.d.)
  • Tegelwerkzaamheden
  • Vervangen van beschadigde vloeren (cementdekvloeren, betonvloeren, e.d.)
  • Herstellen van beschadigde afwerkvloeren (tegels, laminaat, tapijt, vinyl e.d.)
  • Herstellen van gevels (nieuw metselwerk, loodslabben, voegwerk, impregneren, dilatatienaden, e.d.)
  • Herstellen van daken (pannen-daken, platte daken, dakranden, beton lateien, e.d.)
  • Herstellen van goten (zinken goten, kunststof goten, hemelwaterafvoeren in zowel zink en pvc, e.d.)

Uiteraard trachten wij alle werkzaamheden ten uitvoer te brengen middels onze eigen medewerkers. Mocht dit onverhoopt niet gaan omdat we simpelweg de specialiteit niet bieden en kwaliteit niet kunnen garanderen maken wij gebruik van onze onderaannemers. Dit allen zal uiteraard uitvoerig met de opdrachtgever gecommuniceerd worden en blijft Pompe Droogtechniek Nederland B.V. het aanspreekpunt.

Werkwijze
hardhatPompe Droogtechniek Nederland B.V. zal op basis van de verkregen informatie (veelal in de vorm van een lekdetectie rapportage) de werkzaamheden te offreren. Mocht er echter te weinig informatie te verkrijgen zijn vanuit de verkregen documentatie zal er een opname gepland worden op locatie. Op basis van deze opname zullen alle werkzaamheden die verband houden met de lekkage overzichtelijk worden geoffreerd. Tevens zal een open begroting waar gewenst meegeleverd worden zodat de schade behandelaar direct alle posten inzichtelijk heeft.
Bij Pompe Droogtechniek Nederland B.V. trachten wij ernaar om zowel één aanspreekpunt op kantoor te handhaven alsmede één aanspreekpunt op locatie. Hierdoor zijn de communicatielijnen kort en kan er snel gehandeld en waar nodig geschakeld worden. Ook de schadebehandelaar kan deze medewerkers direct bereiken waardoor u als gedupeerde zo veel als mogelijk ontlast wordt.
In veel gevallen zal een dergelijke offerte dan ook al binnen enkele werkdagen na de uitkomst van het lekdetectierapport verzorgd worden en kan bij een akkoord vrijwel direct gestart worden met de werkzaamheden.
Daar wij enkel werkzaamheden uitvoeren in woningen met calamiteiten weten wij als geen ander hoe belastend deze werkzaamheden voor gedupeerde kunnen zijn. Mede hierdoor zullen al onze werkzaamheden met de grootst mogelijke zorg en voor-communicatie ten uitvoer gebracht worden. Hierdoor weet gedupeerde direct wat deze kan verwachten en wat eventuele mogelijkheden tot herstel er aanwezig zijn.

IMG_2734-300x225Ook levert Pompe Droogtechniek Nederland B.V. waar gewenst uw nieuwe tegels, laminaatdelen, of sanitaire voorzieningen. Allen zal middels een opname locatie inzichtelijk gemaakt worden middels onze displays. Dit heeft als voordeel dat de gedupeerde direct een keuze kan maken in de nieuw aan te brengen materialen maar deze ook als referentie in de te plaatsen ruimte al op voorhand te zien zijn.

Mocht u meer informatie willen met betrekking tot herstelwerkzaamheden na uw lekkage? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij voorzien u graag van advies in het verdere verloop en nemen graag eventuele onwetendheid weg.